Close
Распродажба! Klima MAX 3.5KW 12-ka ACAGR7-12BR3 Split Прегледај зголемено

Klima MAX 3.5KW 12-ka ACAGR7-12BR3 Split

Klima MAX 3.5kw Сплит

Ново

Klima MAX 3.5KW 12-ka ACAGR7-12BR3 Split

Повеќе детали

100 ставки

In stock

14,990 MKD со данок

Повеќе информации

Фреон: R410A
Mоќност на ладење/ греење: 3250W/34000
Капацитет на ладење BTU/h/W 11089; 3250
Капацитет на греење BTU/h/W 11601; 3400
Коефициент на енергетска ефикасност EER за ладење BTU/h.w; w / w 10,96; 3.21
Коефициент на енергетска ефикасност COP за греење w / w 3,61
Проток на воздух (m3/h):330-550
Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
Звученoст при ладење (Hi/Mi/Lo) на внатрешната единица: 42/39/33dB(A)
Звученoст на надворешната единица:52 dB(A)
Димензии на внатрешната единица (ШхВхД): 773×250×185 mm
Димензии на пакувањето на внатрешната единица (ШхВхД): 822×322×255 mm
Нето тежина на внатрешната единица: 8.5 kg
Бруто тежина на внатрешната единица: 9.5 kg
Димензии на надворешната единица (ШхВхД): 820×355×580
Димензии на пакувањето на надворешната единица (ШхВхД): 823×358×595 mm
Нето тежина на надворешната единица: 309 kg
Бруто тежина на надворешната единица: 32.5 kg
Годишна поурпшувачка на енергија kwh при ладење (W):1012
Дијаметар на цевката во течна фаза:1/4"
Димајетар на цевката во гасовита фаза: 1/2"
Работнa температура: -7<°C<43
ФУНКЦИИ:
LCD Екран
LED осветлување
HEATING
Уредот може да се користи за греење на просторијата при ниски надворешни температури.
Cooling
Уредот може да се користи за ладење на просторијата при високи надворешни температури.
Dehumidify
Доколку воздухот во просторијата е влажен, со оваа опција се суши воздухот, односно се намалува влажноста.
FAN
Подесување на брзина на дување
AUTO FAN
Автоматско подесување на брзината на дување
AUTO SWIN
Автоматско насочување на правецот на дување
SLEEP MODE
Температурата автоматски постепено расте или опаѓа како би се сочувала пријатна собна температура.
I Feel
Уредот автоматски ја прилагодува температурата, посакуваната температура со помош на додатен сензор на далечинскиот управувач.
COLD PLASMA
Филтер кој овозможува високо ефикасен и економичен начин да се елиминираат загадувачите и алергените ( бактерии, вируси и спори од мувла) од домашна средина. Посебно делува кај E-Coli, Salmonella Choleraesuis, Staphylococcus Aureua and Candida Albicans
INTELLIGENT PREHEATING
При ниски надворешни температури, уредот стартува со топол воздух
DRY ANTI-MILDEW DESIGN
Филтер против мувла
LOCK
Заклучување на клима уредот
TIMER
Тајмерот овозможува работење и престанување на уредот во период од 24 саати.
AUTO RESTART
Уредот ја памти операцијата која се извршувала пред негово исклучување и автоматски продолжува со работа на истата откако повторно ќе го вклучите.
TURBO
Функција за моќно ладење и греење на просторот.
TEMPERATURE
Приказ на моменталната/работната температура
SELF DIAGNOSIS
Овозможува прикажување и опис на грешки за брзо и полесно решавање на настанатиот проблем
INTELLIGENT DEFROSTING
Доколку е потребно автоматски се активира топење. Ја покажува ефикасноста на климата при греење и штеди на електрична енергија.
FORCE DEFROSTIN
Брзо одмрзнување на надворешната единица
ENERGY SAVING
Заштеда на енергија при работа
8C HEATING MODE
Заштита од смрзнување. Автоматско одржување на минимална собна температура од 8С
TURBO COOLING
Функција за моќно ладење на просторот
STANDBY
Клима уредот во режим на мирување троши минимална енергија дневно

Our Pledge

No Hassle Buying

  • Free Shipping
  • Free Returns
  • 100% Satisfaction

Customers Love Us

  • "Excellent products and excellent service." - Josephine
  • "Excellent value. High quality products at reasonable prices." - Warren
  • "Outstanding customer service." - Jack
  • "You're the best! Thank you!" - Tatiana

2 other products in the same category

b3.jpg

Custom Block

Vivamus laoreet nisl erat. Proin nec est velit. Morbi vulputate elementum diam, ut tempus velit scelerisque in. Mauris facilisis, tortor eget facilisis convallis, risus nisi gravida eros, sed dictum nulla ligula sed massa. In hac habitasse platea dictumst.

Close